연구성과

  >   식품산업화연구소   >   연구성과
페이스북 바로가기 트위터 바로가기
검색
  • 8

    Facile production of water soluble flavonoids by using steviol glucosides prepared with thermostable lactase and characterization thereof

    학회39th Symposium on Biotechnology for Fuels and Chemicals proceeding

    발표장소San Francisco

    발표자Doman Kim

    발표일May 1 4, 2017

    파일

  • 7

    Synthesis and characterization of various glycosides using glycosyltransferase and their potential uses

    학회2017 KSBB FALL meeting and International Symposium

    발표장소부산

    발표자Doman Kim

    발표일2017.10.12.

    파일

  • 6

    The effect of fermented buckwheat on producing L carnitine and Gamma aminobutyric acid enriched designer eggs

    학회22th International Conference for FFC

    발표장소Boston

    발표자Doman Kim

    발표일2017.09.22.~2017.09.23.

    파일

  • 5

    ENZYMATIC SYNTHESIS OF GLYCOSIDES, THEIR FUNCTIONAL CHARACTERIZA TION, AND POTENTIAL USES

    학회FUNCTIONAL AND MEDICAL FOODS FOR CHRONIC DISEASES: BIOACTIVE COMPOUNDS AND BIOMARKERS

    발표장소Boston

    발표자Doman Kim

    발표일2016.09.23.

    파일

  • 4

    Enzymatic production of a natural sweetener rubusoside using a hermostable lactase and its uses

    학회The Fifth International Conference on Cofactors & Active Enzyme Molecule 2016

    발표장소Japan(Unazuki, Toyama)

    발표자Doman Kim

    발표일2016.09.04. ~ 2016.09.08.

    파일

  • 3

    Enhancement of quercetin water solubility with steviol glucosides and the studies of biological properties

    학회2016 International Carbohydrate Symposium

    발표장소New Orleans, Louisiana, USA

    발표자Doman Kim

    발표일July 17 22, 2016

    파일

  • 2

    생물전환 기술을 이용한 디자이너 푸드 개발

    학회2016 기술매칭컨퍼런스

    발표장소서울

    발표자Doman Kim

    발표일2016 10 26

    파일

  • 1

    Production and fuctional characterization of glycosides and oligosaccharides

    학회제73회 생물화공심포지움: 인간 중심 스마트 바이오테크놀로지

    발표장소제주도

    발표자Doman Kim

    발표일2016.02.22.

    파일